söndag 28 augusti 2011

11? augusti Mörkviken - Ålö

Morgonen piggades upp av skattletande av Albin, han fann ett snöre, en sko och en sked! Även viggens besättning vågade sig i plurret även om det var som en geléklump bestående av maneter.
Efter lite manetkastande, kastade grabbarna loss. På förmiddagen blev det lite bikinisegling, sedan när vi närmade oss restricted area utanför Utö vände vinden. Regnkläderna åkte på och kryssen blåste emot. Vi tävlade mot Pettan och kom först i mål, med lite hjälp … 

Vi hittade en fin plats nära ångbåtsbryggan i viken på södra Ålö. Tjejbåten var sugna på öl och tog det långa benet före till Båtshaket. Väl där i solen suktade rökta räkor väldigt mycket. Snart kom även grabbarna och joinade på en öl och räkor. Väl tillbaka i båten hittade Nina och Linda en flaskpost fastbunden i aktern. Där fanns världen finaste skattkarta. Kartan ledde oss till 8:an mot ryssen. Där Camilla efter lite akrobatiska och vågade krumbukter hittade skatten. Förvånade och lite lätt rörda hittade vi en Plaza kvinna tidning med tillhörande läppglans.

När vi kom tillbaka hade en ny gast anlänt till komforten. Han hette Erik och är en gud på gitarr. Piraterna tyckte vi såg frusna ut efter skattjakten och bjöd på Pettans specialare, varm choklad spetsad med whiskey och dumle.
Även denna kväll slutade i supstugan med gitarr, skrålande sång, rödvin och Pettans ljuva stämma. Vi sjöng oss hesa och tills Eriks fingrar domnat.
Bästa hänget
Anna



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar