söndag 28 augusti 2011

Kärt återseende 8 augusti


Vi vaknade upp efter denna hårda natt till ett vackert solsken. Gudarna tyckte kanske att vi förtjänade det. Efter lite klädtorkning och bad styrde vi kosan mot Mörtö - Bunsö för att möta upp den efterlängtade Komforten. Kläderna åkte på och av då vädret skiftade från sol till gråa moln och snålblåst. Planen var från början att åka till Fjärdlång, men efter mycket kämpande och tre vändningar så kändes Mörtö – Bunsö som ett mycket bekvämare och bättre alternativ. Men då allt dåligt för något gott med sig fick vi en mysig dag och kväll istället. 
Det blev en lång (låång) promenad med geocaching letande. Albin blev dagens vinnare och det firade han med en snygg bakåtkullerbytta på berget. Vi bestämde sen att nyfiket gå och titta på öns sevärdhet Ryssvillan, men det var dock inte så uppskattat av husets ägare. Men det var i alla fall en fin utsikt :).
Efter två timmars promenad och kurrande mage begav vi oss tillbaka för att laga lite krubb.
Nina satte igång grillen och det serverades sen utsökt lax och potatis. Kvällen fortsattes med grillning av marshmallow och en massa vin. Pettan bjöd även på egenfångade kräftor och vann slideoff tävlingen med hästlängder (vilken karl).
Men efter den tidigare nattens dåliga sömn kröp flickorna till kojs.

Skepp o hoj
Linda



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar